Vilkår

Vilkår

Allan Sørensen – singer-songwriter

 

Salgs- og leveringsbetingelser

1. Bestilling
Klik på “Tilføj til kurv” ud for den eller de varer du vil købe.
Gå derefter til “kurv” i toppen af siden og se indholdet.
Vælg Tøm kurv, Køb mere eller “Gå til kassen”.
Udfyld felterne med navn, adresse m.v. og tryk på Gå til kassen.
I “Kasse” kan du se hvad du har købt og til hvilken pris.
Vælg derefter betalingsform.

2. Betaling
Du kan betale på følgende måder:

A) Via PayPal, med kreditkort eller hvis du har en PayPal konto
PayPal er en global betalingstjeneste, og det er en nem og hurtig måde at betale og blive betalt på online. Med PayPal kan du betale og overføre penge, uden at du behøver at dele dine betalingsoplysninger, og du vælger selv, hvordan du vil betale. PayPal-betalinger er også dækket af PayPals køberbeskyttelse og sælgerbeskyttelse (vilkår og betingelser gælder). Med mere end 192 millioner aktive konti i 200 lande og områder og i 25 forskellige valutaer på verdensplan er PayPal med til at gøre global handel mulig.
PayPal blev grundlagt i 1998 og har kontorer over hele verden, herunder også i de skandinaviske lande.

B) Via bankoverførsel
Hvis du overfører pengene direkte til vores konto 3409-11752020, bliver varerne afsendt, når pengene er gået ind på vores  konto.
Hvis varen ikke kan leveres eller afvises på grund af beskadigelse m.v., eller såfremt du udnytter din fortrydelsesret, vil fakturabeløbet for den pågældende vare blive indsat på din konto, når StagrGroup har modtaget dine returvarer.

3. Priser
Alle priser er DKK. incl. 25% moms. Til Færøerne og Grønland samt udenfor EU bliver momsen fratrukket (-20%). Fortoldning, betaling af moms og gebyrer i disse lande er StageGroup og allansorensen-music.dk uvedkommende.
Der tages forbehold for force majeure, varer i restordre og trykfejl.

4. Fragt (Gratis)
Der bliver ikke opkrævet fragt.

5. Forsendelse
Leveringstid: 1-2 arbejdsdage. Ved evt. restordre vil du modtage en e-mail herom med forventet leveringstid. Hvis du betaler med kort, bliver fakturabeløbet først trukket på dit kort, når varerne afsendes.
Alle varer sendes med Postnord. Vi leverer samme eller efterfølgende dag. Såfremt den bestilte varer er i restordre, vil du modtage en e-mail med forventet leveringstidspunkt. StageGroup kan ikke gøres ansvarlig for forsinkelse af leverancer, men vil altid bestræbe sig på så hurtig levering som muligt.
Når du har modtaget dine varer, skal du sammenholde disse med ordrebekræftelsen. Kontroller varen/pakken for transportskader inden kvittering for modtagelsen, såfremt der er skade på varen gøres indsigelse over for Post Danmark på stedet.
VIGTIGT! Har emballagen tegn på skade, når du modtager den, skal du åbne pakken i overværelse af postbudet.
Kvittering for modtagelsen, er det samme som at sige, at varen er i orden.
Er varen beskadiget påføres kvitteringen nægtet modtagelse. Postbudet tager så pakken med igen. Herefter skal StageGroup kontaktes.
Opdager du først skaden, efter du har åbnet pakken, skal du henvende dig på det lokale postkontor, eller hos StageGroup.
For at kunne påberåbe sig denne skade overfor StageGroup skal reklamation ske til enten StageGroup eller direkte til Post Danmark inden for 5 arbejdsdage.
Køber kan ikke gøre skader der bliver opdaget senere gældende over for StageGroup.
Det er vigtigt at emballagen bevares for evt. senere besigtigelse af Post Danmark.

6. Returnering af varer
Har du fået defekte eller fejlleverede varer, skal StageGroup kontaktes. Vi ombytter og sender en ny vare.

7. Faktura
Faktura fremsendes sammen med varen.

8. Garanti / Reklamationsret
På CD´er ydes der reklamationsret ifølge købeloven. Skulle varen mod forventning ikke afspille korrekt kan den returneres og ombyttes, med mindre fejlen skyldes betjeningsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side.

9. Sikkerhed:
Sådan fungerer sikkerheden på allansoerensen-music.dk.
Vores internet butik fungerer i samarbejde med Paypal som er et sikkert indløsningssted.
Så længe du kigger rundt på vores hjemmeside, er der ingen kryptering, men når du indtaster dine betalingsoplysninger, navn, adresse, kreditkort nr. går du ind i et såkaldt “sikkert område”.
Selve transmissionen er godkendt og sikrer dig den størst mulige sikkerhed omkring transaktionen.